НОВОСТИ

Мини тирнир - Академија Металург

2018-06-14 //

Нашата Фабриката за адоволства беше дел од турнирот во ракомет во мини лигата на Металург каде се дружевме и  младите ракометари и ракометарки ги засладувавме на паузата меѓу исцрпувачките натпревари од фајналфор-завршницата на Академијата.