НОВОСТИ

„Да растеме заедно“ – хуманитарен настан

2018-06-11 //

АД Европа, како општествено одговорна компанија се приклучи на  хуманитарната акција „Да растеме заедно / Lets grow together“ за собирање средства за помош на семејствата со лица со аутизам во организација на “Аутизам МК/ Autism Awareness MK”.

Целта на овој настан беше подигнување на свеста за аутизмот како една се поприсутна состојба, но и помош преку собраните средства за семејства со лица со аутизам.